×
Home Profetie Onderwijs School Agenda Contact
titlebg
arrow

School

ia1

Getuigenis van cursist profetenschool

iph1

21 maart 2024 door Arianna den Ridder

Afgelopen jaar heb ik een cursus Profetie bij Profetische Toerusting School Vaste Grond gevolgd. Een ochtend in de maand kwamen we bij elkaar. Wat we deden was vooral de Bijbel induiken en heel veel bijbelteksten opzoeken. Vaak zocht ik thuis de teksten nog eens op en ging die nogmaals doorlezen. We kregen onderwijs over

Lees meer il1
ia2

Cursus Profetie 2024-2025

iph2

23 januari 2024 door Arno Kruit

Heel graag zouden wij een derde jaar profetenschool starten vanaf september 2024 om een nieuwe stroom kinderen van God toe te rusten betreffende deze belangrijke gave. Voor ons is het een voorrecht God 's kinderen te mogen helpen zich hierin te ontwikkelen en te bekwamen.

Lees meer il2
ia3

Cursus profetie 2022-2023

iph3

8 oktober 2022 door Arno Kruit

Voel jij je geroepen in het profetische? Heb jij het gevoel dat de Heilige Geest je een profetische bediening of gave heeft gegeven of wil je mensen bereiken met een Woord van God? Als je goed om je heen kijkt wordt duidelijk dat deze wereld gebroken is. Mensen hebben een sprekend God nodig. Maar waar kun je deze nog vinden? Waar kun je een plek vinden die werkelijk woorden van God geeft aan mensen? In deze cursus geven wij jou een basis om Gods stem te leren verstaan en deze aan anderen door te geven. In 10 lessen leer jij hoe je God kunt zoeken en leer je profetisch te functioneren.

Lees meer il3
ia4

Eerste jaar profetenschool afgerond

iph4

9 januari 2021 door Arno Kruit

Het eerste jaar van de profetenschool is afgerond. Tien studenten hebben de cursus profetie met goed gevolg afgelegd. We hopen en bidden dat wij nogmaals een studiejaar mogen houden met een nieuwe lichting studenten. Deze cursus is bedoeld voor kinderen van God die geïnteresseerd zijn in de gave van profetie.

Lees meer il4
ia5

Waarom en profetenschool beginnen?

iph5

1 september 2019 door Arno Kruit

Al jaren leefde er in ons hart het verlangen om op een door God aangegeven tijdstip een profetenschool te beginnen om kinderen van God te onderwijzen in de gave van profetie en in de bediening van profeet.

Lees meer il5