×
Home Profetie Onderwijs School Agenda Contact
titlebg
arrow

Profetie

Agenda profetische bijeenkomsten: 29 mei, 26 juni
ia1

Profetische bijeenkomst 29 mei

iph1

25 april 2024 door Arno Kruit

Op woensdagavond 29 mei 2024 wordt de volgende profetische bijeenkomst gehouden. Deze avond bestaat weer uit twee delen. Het eerste gedeelte is er Bijbels onderwijs.

Lees meer il1
ia2

Onderworpen aan een vuur

iph2

6 juli 2023 door Arno Kruit

Hier is het onderwijs terug te luisteren dat gegeven is op de profetische studieavond van 28 juni 2023. Het onderwerp van deze avond was: "Onderworpen aan een vuur". Er brandt een heilige vuur in een ieder van ons; hoe ga je daarmee om?

Lees meer il2
ia3

Geloof en Profetie

iph3

7 maart 2023 door Arno Kruit

Op 1 maart hebben wij nogmaals een studieavond gehouden over profetie. Dit maal was het onderwerp: "Geloof en profetie". Er is onderwijs gegeven over de samenhang van geloof en profetie. Ook deze keer is er gelegenheid geweest om zelf een profetie te ontvangen. Het onderwijs dat die avond gegeven is, is hier terug te luisteren.

Lees meer il3
ia4

Aspecten van profetie

iph4

4 februari 2023 door Arno Kruit

Op 1 februari hebben wij een nogmaals een studieavond gehouden over profetie. Dit maal was het onderwerp: "Aspecten van profetie". Er is onderwijs gegeven over hoe om te gaan met een profetische woord dat je ontvangen hebt.

Lees meer il4
ia5

Waarom is profetie belangrijk?

iph5

7 december 2022 door Arno Kruit

Op 30 november hebben wij een studieavond gehouden over profetie. Hierin hebben we besproken waarom profetie belangrijk is. Ook deze avond is gelegenheid geweest voor mensen om zelf een profetie te ontvangen. Het was een fijne avond en zoals belooft staat hieronder een opname van de avond, waarin ook jij kunt luisteren naar het onderwijs dat die avond gegeven is.

Lees meer il5