×
Home Profetie Onderwijs School Agenda Contact
titlebg
arrow

Onderwijs

ia1

De Heere raadplegen

iph1

4 april 2024 door Arno Kruit

De Heere raadplegen; daarover is onderwijs gegeven op de profetische bijeenkomst van 27 maart. In het onderwijs is uitgelegd waarom het noodzakelijk is om de Heere als eerste te raadplegen.

Lees meer il1
ia2

Facing your giants

iph2

21 maart 2024 door Tabita Kruit

Soms sta je met je rug tegen de muur zonder enige mogelijkheid tot ontsnapping. Je hebt geen andere keus, je zult je angsten moeten overwinnen. Ik kan me voorstellen dat David zich ook zo gevoeld heeft toen hij recht tegenover Goliath stond. Hij was de strijd aangegaan en er was geen weg meer

Lees meer il2
ia3

Bolwerken bestrijden

iph3

3 februari 2024 door Arno Kruit

Hoe bolwerken te bestrijden, daarover is onderwijs gegeven op de profetische studieavond van 31 januari jl. Tijdens het geven van het onderwijs werden er twee sleutels aangereikt die je helpen om je bolwerken te kunnen bestrijden.

Lees meer il3
ia4

De Jordaan oversteken!

iph4

4 december 2023 door Arno Kruit

De Jordaan oversteken! Hierover is gesproken op de profetische studieavond van 29 november j.l. Om het ons beloofde land in te nemen, welke Jezus voor iedere gelovige in Hem heeft klaar liggen, dienen we de Jordaan over te steken. Alleen dan kom je in je beloofde land.

Lees meer il4
ia5

Een sterk geloof tonen in de strijd!

iph5

30 september 2023 door Arno Kruit

Hier is het onderwijs terug te luisteren dat gegeven is op de profetische studieavond van 27 september 2023. Het onderwerp van deze avond was 'Een sterk geloof tonen in de strijd.'

Lees meer il5